PADAŽAI PRIE MĖSOS

MŪSŲ ŠEFAS EDGARAS DALINASI POPULIARIAUSIŲ PADAŽŲ PENKETUKU. JUOS NESUNKIAI PASIGAMINSITE NAMUOSE IR PUIKIAI PANAUDOSITE NE TIK PRIE MĖSOS, BET IR PAUKŠTIENOS, ŽUVIES AR DARŽOVIŲ PATIEKALŲ. „BÉARNAISE“ 200 ML LYDYTO SVIESTO (TIKS GHI ARBA IŠTIRPINTAS-PERKOŠTAS) 4 KIAUŠINIO TRYNIAI 50 ML BALTO VYNO ACTO 1 ARB. ŠAUKŠTELIS DRUSKOS 1 ARB. ŠAUKŠTELIS PELETRŪNO (TIKS

Skaityti daugiau

KURĮ KEPSNĮ RINKTIS?

NIEKADA NE VĖLU PRADĖTI GILINTIS Į SKIRTINGŲ MĖSOS DALIŲ SKONIŲ SKIRTUMUS, PARUOŠIMO YPATYBES IR IŠSIRINKTI KEPSNĮ PAGAL SAVO SKONĮ. KEPSNYS (STEAK): NERETAI MANOMA, KAD TAIP VADINAMAS TIK JAUČIO IŠPJOVOS KEPSNYS, TAČIAU IŠ TIESŲ BET KURIOS MĖSOS IR NET ŽUVIES KEPSNYS GALI BŪTI ĮVARDIJAMAS KAIP TIK TAIP. JAUTIENOS IŠPJOVA (TENDERLOIN): MAŽIAUSIAI DIRBANTIS

Skaityti daugiau

KAIP KEPTI MĖSĄ?

MŪSŲ ŠEFO DARIAUS PATARIMAI, NORINTIEMS TEISINGAI IŠSIKEPTI KEPSNĮ NAMUOSE: IŠPJOVOS KEPSNIUI REIKĖS 10-12 MIN.: KIEKVIENĄ PUSĘ PO 4-5 MIN. KEPTUVĖJE IR APIE 7 MIN. IKI 180°C KAITINTOJE ORKAITĖJE. ANTREKOTĄ KEPKITE 10-12 MIN.: GERAI ĮKAITUSIOJE KEPTUVĖJE ANT ALIEJAUS AR SVIESTO KIEKVIENĄ PUSĘ PAKEPKITE PALAIKYDAMI PRISPAUDĘ PO 2 MIN. IR DAR 6-8 MIN.

Skaityti daugiau

JŪROS GĖRYBIŲ ABC

„THE TOWN STEAKHOUSE“ RESTORANO VIRTUVĖ GALI PASIGIRTI NE TIK AUKŠČIAUSIOS KOKYBĖS MĖSOS KEPSNIAIS, BET IR JŪROS GĖRYBIŲ PASIŪLYMAIS. JŪROS GĖRYBĖS NERETAM DAR ATRODO EGZOTIKA ARBA RAGAUJAMOS TIK SVETUR, TAČIAU JŲ TIKRAI VERTA PASIDAIRYTI IR MŪSŲ MENIU – NUOLATINĖ PASIŪLA NĖRA DIDELĖ, TAČIAU DAŽNAI TURIME YPATINGŲJŲ ŠEFO PATIEKALŲ PAGAL SEZONĄ

Skaityti daugiau

IDĖJOS PUSRYČIAMS

BŪNA DIENŲ, KAI NORISI YPATINGESNIŲ PUSRYČIŲ NEIŠEINANT IŠ NAMŲ. GAL TAI RYTAS PAGALIAU BE SKUBĖJIMO, GAL PROGA PAMALONINTI VIEŠINTĮ SVEČIĄ AR TIESIOG UŽPUOLA PAKILI NUOTAIKA IR ŪPAS PRADŽIUGINTI SAVO ŠEIMĄ. MŪSŲ ŠEFAS DMITRIJ KVIEČIA Į SAVO RYTO MENIU ĮTRAUKTI KELETĄ NESUDĖTINGŲ KLASIKINIŲ PATIEKALŲ, KURIUOS PATIEKIANT SU TRUPUČIU FANTAZIJOS, GALIMA

Skaityti daugiau
Back to Top
Added to cart
Krepšelis
Uždaryti

Krepšelis tuščias.

This site is registered on wpml.org as a development site.