Antrekotas (Rib Eye):, šioje dalyje riebaliukas yra išsidėstęs viduryje, todėl kepant pasiskirsto, gražiai tolygiai per visą kepsnį. Toks kepsnys yra išraiškingo, puikaus skonio.
Mūsų rekomendacija: mėgautis antrekoto ...
Antrekotas (Rib Eye):, šioje dalyje riebaliukas yra išsidėstęs viduryje, todėl kepant pasiskirsto, gražiai tolygiai per visą kepsnį. Toks kepsnys yra išraiškingo, puikaus skonio.
Mūsų rekomendacija: mėgautis antrekoto kepsnio skoniu neužgožiant jo per daug garnyrais ar padažais.
Kilmės šalis: Urugvajus
Gamintojo ūkis: „Las Piedras“
Brandinimo laikas: 28 dienos
Laikymo sąlygos: šaldytuve 0-+4c temperatūroje
Reviews
There are no reviews yet.