Brandinta jautienos išpjova

28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos antrekotas iš “Las Piedras” ūkio įsikūrusio Urugvajuje. Specialus šeim...

28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos antrekotas iš “Las Piedras” ūkio įsikūrusio Urugvajuje. Specialus šeimos receptas bei subalansuotas, grūdų kiekis, šiam kepsniui suteikia unikalaus skonio! 2023 metų „WORLD STEAK COMPETITION“ aukso medalio prizininkas!

Read more

16.0060.00

Sku: TSH-JI
1 Kg.
300 g.
500 g.
Išvalyti pasirinkimą
Kiekis
Jautienos išpjova (Tenderloin): mažiausiai dirbantis jaučio nugaros raumuo, esantis po nugarine. Mėsa – minkšta, neturinti riebalinio sluoksnio. Tai brangiausia jautienos dalis, nes šių pjausnių iš viso jaučio gaunama mažiausiai. Pasirin...

Jautienos išpjova (Tenderloin): mažiausiai dirbantis jaučio nugaros raumuo, esantis po nugarine. Mėsa – minkšta, neturinti riebalinio sluoksnio. Tai brangiausia jautienos dalis, nes šių pjausnių iš viso jaučio gaunama mažiausiai. Pasirinkus jautienos išpjovos kepsnį, jūs garantuotai mėgausitės, minkštutėle, burnoje tirpstančia brandinta jautiena.
Mūsų rekomendacija: šį kepsnį pagardinti naminiu kreminiu pipiriniu padažu.
Skanaus!
Kilmės šalis: Urugvajus
Gamintojo ūkis: „Las Piedras“
Brandinimo laikas: 28 dienos
Laikymo sąlygos: šaldytuve 0-+4c temperatūroje

Skaityti daugiau

Papildoma informacija

Svoris N/A
Svoris

1 Kg., 300 g., 500 g.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Brandinta jautienos išpjova”

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to Top
Added to cart
Krepšelis
Uždaryti

Krepšelis tuščias.

This site is registered on wpml.org as a development site.