Jautienos išpjova (Tenderloin): mažiausiai dirbantis jaučio nugaros raumuo, esantis po nugarine. Mėsa – minkšta, neturinti riebalinio sluoksnio. Tai brangiausia jautienos dalis, nes šių pjausnių iš viso jaučio gaunama mažiausiai. Pasirinkus jautienos išpjovos kepsnį, jūs garantuotai mėgausitės, minkštutėle, burnoje tirpstančia brandinta jautiena.
Mūsų rekomendacija: šį kepsnį pagardinti naminiu kreminiu pipiriniu padažu.
Skanaus!
Kilmės šalis: Urugvajus
Gamintojo ūkis: „Las Piedras“
Brandinimo laikas: 28 dienos
Laikymo sąlygos: šaldytuve 0-+4c temperatūroje
Brandinta jautienos išpjova
28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos antrekotas iš “Las Piedras” ūkio įsikūrusio Urugvajuje. Specialus šeim...
28 dienų, šlapio brandinimo- jautienos antrekotas iš “Las Piedras” ūkio įsikūrusio Urugvajuje. Specialus šeimos receptas bei subalansuotas, grūdų kiekis, šiam kepsniui suteikia unikalaus skonio! 2023 metų „WORLD STEAK COMPETITION“ aukso medalio prizininkas!
€16.00 – €60.00
Jautienos išpjova (Tenderloin): mažiausiai dirbantis jaučio nugaros raumuo, esantis po nugarine. Mėsa – minkšta, neturinti riebalinio sluoksnio. Tai brangiausia jautienos dalis, nes šių pjausnių iš viso jaučio gaunama mažiausiai. Pasirin...
Additional information
Weight | N/A |
---|---|
Svoris | 1 Kg., 300 g., 500 g. |
Reviews
There are no reviews yet.